dovielee created a new topic ' Gardenscapes game' in the forum. 1 år sedan

Ägarna till en storslagen herrgård har gått bort. Du har ärvt deras mest älskade tillgång - en vacker trädgård.
Familjen butler kommer att vägleda dig hela din renovering.
Spelets ursprungliga fokus är att bygga din drömträdgård i Gardenscapes game
Även om det finns en fångst - kan det inte göras utan en liten rörelse. Snabba pusselspel, i form av matchning, krävs för att fortsätta genom spelet.
När en etapp har avslutats belönas du ett stjärnstycke. Stjärnstycken används för att renovera din trädgård och gå igenom olika uppgifter.
Så du kan spela igenom alla pussel, helt valfria.

Läs mer...

dovielee created a new topic ' Tank Stars mod apk' in the forum. 1 år sedan

Blås alla dina fiender till smedare!
Många olåsbara innehåll kan hoppas över med Mod APK: er. Du kan direkt få tillgång till volleyattacker, missiler, attackdrönare och andra typer av tillägg. Det finns Tanks Stars Mod APK alla tankar låsta upp för att direkt komma åt alla fordon. Normalt gör det möjligt för dig att få dessa ytterligare funktioner.

Du kommer också att få mer pengar och special diamanter för att köpa mer innehåll. Men det spelar ingen roll när du använder en Tanks Stars Mod APK obegränsade pengar + diamant. Du kan köpa vad du vill från början med Tank Stars mod apk

Läs mer...

dovielee created a new topic ' Polysphere APK' in the forum. 1 år sedan

Polysphere är ett 3D-pussel som är helt annorlunda än vad du kan vara van vid: med en minimalistisk, färgglad och elegant design kommer du att möta dussintals gratis, 360-graders, mångfacetterade nivåer.

När du startar varje runda ser du en skärm som är full av färgglada trianglar. Vrid trianglarna i alla riktningar för att bygga den form som trianglarna gömmer sig. De olika pussel som du löser kommer automatiskt att gå till ditt "utmaning kompletta" galleri. Det bästa är att du kan lösa samma pussel så många gånger du vill.

Polysphere är den perfekta följeslagaren för alla tillfällen när du vill koppla av medan du stänger din hjärna med färgglada 3D-spel. Dessutom kommer du, förutom att du är nöjd med att lösa pussel, att se riktigt vackra polygonala former som du också kan dela med dina vänner.

Polysphere är ett riktigt innovativt pusselspel som sänker dig in i en 360-graders upplevelse.

Lös fantastiska mångfacetterade pussel

Läs mer...

Välj kommun från listan