Posta nyheter om ekotrender från Sverige och världen och länka gärna till källan. Dela även med dig av tips om event, föreläsningar och andra spännande saker övriga medlemmar kan ha nytta av.
4 Topics 2 Replies
Last Post: Tank Stars mod apk
by Jonas Natalya
20 Apr 2020 16:13
Allmänt diskussionsforum som inte passar in i någon annan kategori.
0 Topics 0 Replies No Posts
Posta bilder på din nya trädgård, dina djur, ja posta vad du vill. Här är allt tillåtet som rör ämnet eko/hållbarhet. Du får även lyfta fram egna produkter och göra marknadsföring för ditt företag eller e-butik.
0 Topics 0 Replies No Posts
Här finns information om forumets regler och uppdateringar. Hittar du något fel någonstans eller vill komma med feedback får du gärna posta det här.
1 Topics 1 Replies
Last Post: Nu öppnar forumet
by Fjarki
16 Aug 2018 14:49
Söker du något? Efterlys begagnade saker eller sälj saker du inte längre behöver. Ingen reklam är tillåten och företag får inte posta sina produkter här.
0 Topics 0 Replies No Posts
Diskutera allt som har med skötsel av djur som nötkreatur, grisar, kaniner, höns, hästar, getter, får, ja alla djur är välkomna. Vi pratar om sådant som berör avel, raser och foder till boende, sjukdomar och slakt. Även bin och biodling passar bäst här.
0 Topics 0 Replies No Posts
Här kan hobbyodlare och professionella odlare dela med sig av tips och ställa frågor om hur man lyckas med en ekologisk odling. Frukt, bär, blommor, grönsaker och annat ätbart.
1 Topics 0 Replies
by Patrik Nilsson
08 Apr 2016 18:06
Här diskuterar vi ekologiska lösningar för hem och trädgård. Tips på miljövänliga färger, giftfria trädgårdsprojekt och liknande.
0 Topics 0 Replies No Posts
Här delar vi med oss av recept och andra tips på matlagning och bakning som innehåller ekologiska ingredienser.
0 Topics 0 Replies No Posts
Här pratar vi om allt från hur man tillverkar sin egen öl, surkål och korv till hur man bäst lagrar ostar, grönsaker och andra primörer. Dela med dig av din kunskap och ta del av andras.
0 Topics 0 Replies No Posts
Dela med dig av dina byggtips och ritningar. Här delas tips och inspiration på både små och stora byggverk, småslöjd och hantverk.
0 Topics 0 Replies No Posts
Vad kan vi göra för att leva ett grönare liv? Dela med dig av dina bästa ekotips som gör vardagen lite grönare och mer hållbar.
0 Topics 0 Replies No Posts
Här diskuterar vi företagande, innovation, uppfinningar och affärsidéer och hjälper varandra att utveckla dem. Posta dina tankar och idéer och låt andra tycka till. Idéerna behöver inte vara kommersiella. Ideell verksamhet, cirkulär ekonomi och kollektivt och socialt företagande är minst lika spännande ämnen.
1 Topics 0 Replies
by Patrik Nilsson
31 Mar 2016 13:09
Hur gör du för att dra ner på gifterna i vardagen? Dela med dig av funderingar, tips och tankar på hur man kan göra sin vardag lite mer fri från gifter.
0 Topics 0 Replies No Posts
Här diskuterar vi allt som har med ekonomi att göra – ur ett ekologiskt och hållbart perspektiv. Det kan vara inköp, konsumtion, m.m. Vad kan man göra för att leva ett mer ekologiskt och liv utan att det kostar skjortan?
0 Topics 0 Replies No Posts
Våra hem är fulla av saker som skulle kunna återanvändas istället för att slängas bort. Dela med dig av dina bästa pysseltips!
0 Topics 0 Replies No Posts
Här delar vi med oss av våra funderingar och tips kring förnyelsebar energi. Småskaliga vindkraftverk, solpaneler och andra alternativa energikällor.
0 Topics 0 Replies No Posts
Hur gör man för att dra ner på gifter och kemikalier som påverkar våra barn och deras hälsa? Här tipsar vi varandra om ekologiska barnkläder, giftfria leksaker med mera.
0 Topics 0 Replies No Posts
Vad får dig att må bra? Hur bör vi människor äta och leva för att vara lyckliga och leva som vi önskar? Stora frågor och kanske inte alltid så enkla svar.
1 Topics 0 Replies
by LeffeS
01 Apr 2016 14:17

Who Is Online

Total users online: 0
Legend:  Site Administrator Global Moderator Moderator Banned User Guest
  • Total Messages: 11 | Total Subjects: 8
  • Total Sections: 3 | Total Categories: 20
  • Today Open: 0 | Yesterday Open: 0
  • Today Total Answer: 0 | Yesterday Total Answer: 0

Välj kommun från listan