Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig
Vad kan vi göra för att leva ett grönare liv? Dela med dig av dina bästa ekotips som gör vardagen lite grönare och mer hållbar.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Här diskuterar vi företagande, innovation, uppfinningar och affärsidéer och hjälper varandra att utveckla dem. Posta dina tankar och idéer och låt andra tycka till. Idéerna behöver inte vara kommersiella. Ideell verksamhet, cirkulär ekonomi och kollektivt och socialt företagande är minst lika spännande ämnen.
1 Ämnen 0 Svar
Senaste inlägg: Sajt för att äga til ...
av Patrik Nilsson
31 mar 2016 13:09
Hur gör du för att dra ner på gifterna i vardagen? Dela med dig av funderingar, tips och tankar på hur man kan göra sin vardag lite mer fri från gifter.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Här diskuterar vi allt som har med ekonomi att göra – ur ett ekologiskt och hållbart perspektiv. Det kan vara inköp, konsumtion, m.m. Vad kan man göra för att leva ett mer ekologiskt och liv utan att det kostar skjortan?
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Våra hem är fulla av saker som skulle kunna återanvändas istället för att slängas bort. Dela med dig av dina bästa pysseltips!
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Här delar vi med oss av våra funderingar och tips kring förnyelsebar energi. Småskaliga vindkraftverk, solpaneler och andra alternativa energikällor.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Hur gör man för att dra ner på gifter och kemikalier som påverkar våra barn och deras hälsa? Här tipsar vi varandra om ekologiska barnkläder, giftfria leksaker med mera.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Vad får dig att må bra? Hur bör vi människor äta och leva för att vara lyckliga och leva som vi önskar? Stora frågor och kanske inte alltid så enkla svar.
1 Ämnen 0 Svar
Senaste inlägg: Kött är nyttigt och ...
av LeffeS
01 apr 2016 14:17

Välj kommun från listan