Ekosajten.se

Ekosajten.se har som mål att bli en plats på nätet för inspiration och kunskap, men även en källa med goda alternativ och exempel för en hållbar livsstil, med allt vad det innebär. Du kommer att kunna hitta nya spännande kontakter och dela med dig, och ta del av andras kunskap.

Vår förhoppning är att fler ska hitta sätt att leva på som inte påverkar vår omvärld negativt och samtidigt förbättrar vår hälsa och välmående. För det går att med relativt enkla medel att få både bättre kvalité, till ett vettigt pris, genom att göra saker på egen hand eller genom att samarbeta med andra.

Vi tror småskaligt och lokalproducerat är bättre för alla, på alla sätt. Vi tror också på att vi ska dra nytta av den tekniska utvecklingen som sker så snabbt; den kan gynna alla.

Ekosajten.se ska inte bara vara intressant läsning och skoj tidsfördriv, den kommer att göra skillnad nu och för kommande generationer.

Vilka är vi?

Sajten grundades i slutet av 2015 av Mikael Karlsson och Patrik Nilsson och vi har sedan 2006 drivit sajten www.foretagande.se. Vi är två entreprenörer från de småländska skogarna.

Ekosajten grundades av ett behov då vi själva inte hittade någon bra sida med samlade råd och inspiration för att leva ett för alla hållbart och sundare liv. Vi experimenterar mycket på egen hand genom att odla, förädla och laga mat. Vi ystar ostar, stoppar korvar, syrar grönsaker, brygger öl och mycket mer. Det finns många fler där ute i vårt land som sitter inne på värdefull kunskap som vi hoppas fler ska kunna ta del av via Ekosajten.

Samtidigt förändras omvärlden snabbt med ny teknik och nya råd och rön från forskning. Vi kommer att lägga fokus här med då vi med hjälp av teknisk utveckling kan underlätta vår vardag och göra så mycket bra saker för vår värld med hjälp av tekniken. Detta är något som krävs för att rädda vår planet och vi hoppas kunna inspirera våra besökare, både hemodlaren med några krukor i fönstret, till entreprenören som vill starta nya gröna och sociala företag.

Sajten ska byggas av många, inte av några få, på sätt får vi bredd på innehållet. Sajten ska även tilltala nybörjaren så det inte blir en liten sluten grupp med fantaster – alla behöver vi tänka om och tänka på vad som är sunt förnuft och ett hållbart sätt att leva. Det är en utmaning att förbättra miljön vi lever i men den är nödvändig och vi tror att det kan bli en riktigt rolig resa. Det är grundidén bakom Ekosajten.se

Samarbeten & författare

Sajten är användargenerad, dvs. det är medlemmarna som skapar innehållet. Vi sköter publicering och hjälper till att ta fram passande bilder. Vill du delta som författare hittar vi en lösning, dock utgår ingen ersättning. Du får dock en profil med länk till din sajt, vilket gör att nya spännande kontakter och kunder kan hitta till din sida via dina artiklar.

Sprid gärna sidan och gå med i vår Facebook-grupp. Vi ses i forumet!

Patrik Nilsson (Marknadsansvarig)
E-post: patrik[@]ekosajten.se
Mobil: 0738-21 10 50

Vill du boka en annonsplats, sponsra eller få information om annonsering kontakta: Patrik Nilsson E-post: patrik[@]ekosajten.se
Mobil: 0738-21 10 50

Send an email. All fields with an * are required.

Nytt i forumet

0 Topics

COM_KUNENA_VIEW_TOPICS_DEFAULT_MODE_DEFAULT

COM_KUNENA_VIEW_NO_TOPICS
0 Topics

Who Is Online

Total users online: 0
Legend:  Site Administrator Global Moderator Moderator Banned User Guest
  • Total Messages: 11 | Total Subjects: 8
  • Total Sections: 3 | Total Categories: 20
  • Today Open: 0 | Yesterday Open: 0
  • Today Total Answer: 0 | Yesterday Total Answer: 0

Välj kommun från listan