Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig
Posta nyheter om ekotrender från Sverige och världen och länka gärna till källan. Dela även med dig av tips om event, föreläsningar och andra spännande saker övriga medlemmar kan ha nytta av.
4 Ämnen 2 Svar
Senaste inlägg: Tank Stars mod apk
av Jonas Natalya
20 apr 2020 16:13
Allmänt diskussionsforum som inte passar in i någon annan kategori.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Posta bilder på din nya trädgård, dina djur, ja posta vad du vill. Här är allt tillåtet som rör ämnet eko/hållbarhet. Du får även lyfta fram egna produkter och göra marknadsföring för ditt företag eller e-butik.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Här finns information om forumets regler och uppdateringar. Hittar du något fel någonstans eller vill komma med feedback får du gärna posta det här.
1 Ämnen 1 Svar
Senaste inlägg: Nu öppnar forumet
av Fjarki
16 aug 2018 14:49
Söker du något? Efterlys begagnade saker eller sälj saker du inte längre behöver. Ingen reklam är tillåten och företag får inte posta sina produkter här.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Diskutera allt som har med skötsel av djur som nötkreatur, grisar, kaniner, höns, hästar, getter, får, ja alla djur är välkomna. Vi pratar om sådant som berör avel, raser och foder till boende, sjukdomar och slakt. Även bin och biodling passar bäst här.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Här kan hobbyodlare och professionella odlare dela med sig av tips och ställa frågor om hur man lyckas med en ekologisk odling. Frukt, bär, blommor, grönsaker och annat ätbart.
1 Ämnen 0 Svar
Senaste inlägg: Odla vitkål utan lar ...
av Patrik Nilsson
08 apr 2016 18:06
Här diskuterar vi ekologiska lösningar för hem och trädgård. Tips på miljövänliga färger, giftfria trädgårdsprojekt och liknande.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Här delar vi med oss av recept och andra tips på matlagning och bakning som innehåller ekologiska ingredienser.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Här pratar vi om allt från hur man tillverkar sin egen öl, surkål och korv till hur man bäst lagrar ostar, grönsaker och andra primörer. Dela med dig av din kunskap och ta del av andras.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Dela med dig av dina byggtips och ritningar. Här delas tips och inspiration på både små och stora byggverk, småslöjd och hantverk.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Vad kan vi göra för att leva ett grönare liv? Dela med dig av dina bästa ekotips som gör vardagen lite grönare och mer hållbar.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Här diskuterar vi företagande, innovation, uppfinningar och affärsidéer och hjälper varandra att utveckla dem. Posta dina tankar och idéer och låt andra tycka till. Idéerna behöver inte vara kommersiella. Ideell verksamhet, cirkulär ekonomi och kollektivt och socialt företagande är minst lika spännande ämnen.
1 Ämnen 0 Svar
Senaste inlägg: Sajt för att äga til ...
av Patrik Nilsson
31 mar 2016 13:09
Hur gör du för att dra ner på gifterna i vardagen? Dela med dig av funderingar, tips och tankar på hur man kan göra sin vardag lite mer fri från gifter.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Här diskuterar vi allt som har med ekonomi att göra – ur ett ekologiskt och hållbart perspektiv. Det kan vara inköp, konsumtion, m.m. Vad kan man göra för att leva ett mer ekologiskt och liv utan att det kostar skjortan?
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Våra hem är fulla av saker som skulle kunna återanvändas istället för att slängas bort. Dela med dig av dina bästa pysseltips!
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Här delar vi med oss av våra funderingar och tips kring förnyelsebar energi. Småskaliga vindkraftverk, solpaneler och andra alternativa energikällor.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Hur gör man för att dra ner på gifter och kemikalier som påverkar våra barn och deras hälsa? Här tipsar vi varandra om ekologiska barnkläder, giftfria leksaker med mera.
0 Ämnen 0 Svar Inga inlägg
Vad får dig att må bra? Hur bör vi människor äta och leva för att vara lyckliga och leva som vi önskar? Stora frågor och kanske inte alltid så enkla svar.
1 Ämnen 0 Svar
Senaste inlägg: Kött är nyttigt och ...
av LeffeS
01 apr 2016 14:17

Vem är online

Antal användare online: 0
Legend:  Sido Administratör Global Moderator Moderator Avstängd Användare Gäst
  • Totalt antal meddelanden: 11 | Totalt antal ämnen: 8
  • Totalt antal sektioner: 3 | Totalt antal kategorier: 20
  • Öppnade idag: 0 | Öppnade igår: 0
  • Besvarade idag: 0 | Totalt besvarade igår: 0

Välj kommun från listan